Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6. rész: Marcellus Palack kalandja a Hattrick Press-el

2009.06.27

Marcellus éppen haverjával és mindenesével snóblizott a repülőn München felé tartva. Elégedett volt, mert csak miatta az idén június végén rendezik meg Münchenben az Kép Oktoberfestet. Elégedettségét csak az árnyékolta be kissé, hogy Pál Sz. már az ötödik üveg páleszt nyeri el tőle snóblin.

De még Ő sem mert volna kikezdeni Pál Sz.-el, hisz első osztályú kínvallató és kormány propaganda vezér volt. Tán ezért is alkalmazta őt takargatónak és barátnak is.
Míg Pál Sz. kiugrott a repülő mellékhelységébe, hogy kiürítse magából a ballasztanyagot, addig Marcellus kezébe vette a Hattrick Press legújabb számát. Szépen sorra vette a rovatokat.

Politika. Már éppen készült tovább lapozni, mert még számára is gennyes dolog a politika, meg egyébként is csak addig szereti a politikát, ameddig a politikusok úgy dolgoznak, ahogy Ő utasítja őket. De egy cikkecskén mégis megakadt a szeme. Illetve a Hattrick Radikálisai vezetőjének Matt1982-nek [userid=1445834] nyilatkozatán: „Már édesapám is megmondta: nyerjen a jobbik!”. Tényleg csak egy futó pillantást vetett rá és már lapozott is tovább.

Kép Bulvár.  Itt megint csak a szokásos címek jöttek vele szembe: KISZEL TÜNDE ÉS DUNDIKA IGAZ SZERELMÉNEK TÖRTÉNETE; FEKETE PÁKÓ VÉGRE MEGTANULT MAGYARUL; DELHUSA GJON MEGTÉRT, ÉS CSAK A KUBAI ARRAWAK TÖRZS BEAVATÁSI ÜNNEPEIN HAJLANDÓ ZENÉLNI. Ekkor Marcellus elővette az ülése mellől a kis papírzacskót és telehányta. Majd száját megtörölve tovább lapozott.

Egész oldalas Teszkó hirdetés:

KALÁNYOS GEJZA 25 ÉV! – „HÁ TÉSZKÓ! ME’ A KISSEBSÉG IS SZÁMÍT. TÉSZKÓ!”
Kép
Keresztrejtvény. Na végre egy értelmes rovat!

-    Női nemi szerv, négy betű?! – kiabált be Pál Sz.-nek a toalettre.
-    Ööö…Izé…Na! – jött a válasz – Függőleges vagy vízszintes?
-    Vízszintes.
-    Akkor száj!
-    Stimmel!

Kép Lapozás! Apróhirdetések:

A4-es rajzlapomat ugyanilyen paraméterekkel rendelkező Audira cserélném… Kissé ütött-kopott anyós bármikor elvihető… Olcsó bontott tégla Manhattanből, jelige: Binláden.

Sörbontás. Lapozás. Sport rovat. Sport rovat?! Se egy pornókép, se egy Garfield, se egy HT-lővetű? Marcellus dühösen nyúlt a telefonért.

-    Jó napot kívánok! Hattrick Press!
-    Kézcsókom kislány! Marcellus Palack vagyok! Kapcsolja nekem Kissherceget!
-    Azonnal!
-    Alázatos szolgája Nagyságos Uram! Kissherceg [userid=1901388] vagyok! Miben lehetek a segítségére?
-    Figyelj! Olvastam a Hattrick Presst! És se egy pornókép, se egy Garfield nincs benne! Sőt a HT-lővetűt sem találom benne! Hogy létezik ez?
-    Astráék sztrájkolnak, Tekintetes Uram.
-    Már megint ez az Astra[userid=474253]! Figyelj Hercegecském, ha megoldod a problémát, akkor küldök még pár szponzort a Zanati Aztékok[teamid=579873] VIP páholyába, ha nem akkor csak a barátomat Pál Sz.-t küldöm!

Telefon lerak. Újabb sörbontás. Na lássuk azt a sport rovatot!Kép

„Bajnokok Ligája döntő:
Szenzációs játékkal a Ferencvárosi Torna Club legyőzte az Fc Bayern München csapatát az ugandai Abacus Ittencourt [arenaid=583645] stadionban. Fantasztikusan egyedülálló, amit a Fradi teljesített. Három év másodosztály, egy év NB 1, és BL győzelem! A bronz Kép meccsen a Viadukt FC [teamid=1643739] lilái hosszabbításban győzték le az Újpest FC hírhedt alakulatát. „

-    Mi ez?Valami vicc? dvsc_DFN [userid=3966797] elvetemülten hibbant sci-fie? – mérgelődött Marcellus.

Erre a hírre már kellett a pálinka is a sör mellé. Sör. Pálinka. Cigaretta. Továbbolvasás:

„A fed rangadót [matchid=235525859] a Goblin Spuri FC [teamid=95772] fölényesen nyerte 0:5 arányban.”

Itt már a dühöt egy sör egy pálinkával nem oltotta. Itt már csak a pálinka segített. Egy üveggel. Kép

-    Most azonnal elmész és megkeresed azt a tömött borítékot zsebre rakó, veszíteni nem hajlandó, hegyes fülű Főgoblint! – fordult Marcellus Kép Pál Sz.-hez.
-    Milyen kínzóeszközt vigyek?
-    A legbrutálisabbat!
-    Akkor viszem a druszám lemezét! Sz. Pál: Gedeon bácsi.
-    Barátom igazad van! Pál Sz. és Szécsi Pál kibírhatatlan páros!

Folytatása, és astra_HRZS [userid=474253] jajkiáltása következik…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis Composizione Kelsole

(Kelsole, 2019.10.01 18:23)

Priligy Necesita Receta Priligy Johnson And Johnson <a href=http://euhomme.com>cialis price</a> Propecia Generico En Madrid Cialis Duree De Vie Propecia Sperm Count

Termék teszt, tapasztalatok, értékelések és vélemények

(JerryAlonso, 2018.11.17 19:17)

A gyömbér gyökér . Anyagok, amelyek részei a gyömbér gyökér is nagyon hatékony ellen bélférgeket, valamint más paraziták. Összetevő javítja az Általános állapot, a nyálkahártya, a gyomor-bél traktus, segít gyógyítani a sebeket, harcol a vírusokat, baktériumokat, csökkenti a gyulladást. Szegfű . <a href=http://infazavr.org/>infazavr</a> A fogyasztó termék rendszeres bevitele segít elkerülni az emésztőrendszeri problémákat, valamint az étkezés után, a gyomorban fellépő kellemetlen teltségérzetet. Az EcoSlim csupán egy hetes használata mellett, érezhető különbségek tapasztalhatók. Sokkal könnyebbnek érezzük majd magunkat és újból igényünk lesz az aktív szórakozásra.