Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


non-ht: "[Játék] Orosz polgárháború " Bolsevik külső

"Mindenkit várok első maffiajátékomba!

1917-et írunk, a világégés lassan a végéhez közeledik, de Oroszország számára úgy tűnik véget is ér az eredetileg nagy reményekkel megindított háború. II. Miklós országában az éhínségek fokozódnak, a fronton harcoló katonák sem kapnak rendes ellátást, a Kerenszkij-offenzíva összeomlott, az Osztrák-Magyar Monarchia előretört a nyugati határokon. A cári udvar híre se jó Gapon pópa tüntetése és a Raszputyin-ügy óta. Sokan a cárizmus bukásától félnek, azonban valaki nagyon is várja: a régóta rettegett ellenség, a vörös veszély. Vajon a válságos helyzetben lévő ország képes lesz megakadályozni a kommunisták előretörését?

 

lenyin_zikkajl.jpgAlap szabályok, Red Tomtól frissen lopva (mert ő is akart írni játékot :P):

Szabályok:

1. Szavazni félkövérrel kell szavazat - xy formátumban itt, a topikban (félkövér nem egy játékos, hanem a formátum megnevezése). Visszavonás szintén félkövérrel. Más formátumot nem fogadok el. Egy nap bármennyiszer váltogathatod a szavazatod. Ha nem a megfelelő formában teszed, akkor az előző az érvényes. Csak játékban lévő játékosra lehet szavazni, azaz Senkire, valakire és társaira nem, azonban a játékosok szavazhatnak saját magukra!

2. A szavazás 20:59:59-ig tart (ha a csillagok állása kedvezőtlen, azt jelzem, de próbálom elkerülni)

3. A nappali szavazást az "nyeri”, tehát az esik ki, aki a legtöbb szavazatot kapja aznap. Holtverseny esetén az ősi orosz random dönt. Esetleges modkillek semmiben nem zavarják a szavazást.

4. A nappalt az éjjel követi, melynek határideje a nappali riport megjelenésétől kb. 30 perc, külön értesítés nélkül 21:30.

5. A játék 0. napon kezdődik, melynek nyertese a klasszikus +1virtuális szavazat boldog tulajdonosa lesz (ami azt jelenti, hogy az 1. naptól kezdve a 0. nap nyertese már eleve egy szavazattal rendelkezik…).

6. A 0. nap éjszakáján már működhetnek éjszakai események, ha azt látod a szereplevelekben, hogy...

7. Maximum két szavazást hagyhatsz ki, a harmadikért automatikus modkill jár.

8. Aki nem ír naponta legalább egy hozzászólást a szavazati hozzászóláson kívül, az az ő baja. A passzív játékosok noszogatása a T. játékosok dolga szvsz :)

9. Amit tilos:
-editálás
-törlés,
-A játékvezetővel váltott ht-mail idézése
-dőltbetűs kamu-editálással való játék
-daykillel idétlenkedés
-topicon kívüli beszéd a szerepjátékról, ha a szerepleveled másképp nem rendelkezik
-szavazatot spoilerrel kitakarás
- unfair játék
- szóval értjük egymást... játszani jöttünk, nem kiskapuzni. Ha zseniális kiskapus ötleted támad, inkább egyeztess velem a megvalósítás előtt.

10. A szabályzatot kötelező figyelmesen elolvasni! Jobb ma egy veréb, mint holnap megy véreb.

11. A "városi" szereplevelek nem nyilvánosak, mint észrevettétek. De nem tűröm, hogy a játék elmenjen abba az irányba, hogy felborítsa a játékegyensúlyát! Ne firtassátok a pontos szereplevél tartalmakat, hisz lehet, hogy nem pont olyan mint a tiéd, de attól még lehet, hogy ugyan az a célja! Remélem értve vagyunk és nem kell emiatt büntetnem! Sőt, még azt is megmondom, kétféle tóni szl van, de egyforma célokkal.

12. Ha ma összegyűlünk, holnap mehet a nulladik nap. Ha nem, akkor csúszunk.

13. Nem számolok nyilvánosan szavazatokat nap közben, nem mondom meg, hogy állunk, nem mondom meg, te jól számoltál-e, nem szólok, ha érvénytelenül szavaztál, viszont kigyűjtöm listába a kiesetteket meg a szerepeket."

by h2sio3

thm_0004002105.jpg